Voordelen van Reynaers Aluminium

Design en kleuren

Eén van de grote troeven van aluminium zijn de eindeloze designmogelijkheden van het materiaal. Aluminium ramen, deuren of gevelsystemen kunnen met gebogen profielen geproduceerd worden in bijna elke maat. Daarom is aluminium geschikt voor grote raampartijen met driedubbele beglazing. Aluminium leent zich tot de meest diverse bouwstijlen zoals een functionele, renaissance of steel look. Daarnaast is aluminium beschikbaar in meer dan vierhonderd kleuren. Zelfs bicolor ramen behoren tot de mogelijkheid. Je ramen hebben langs de binnenkant een andere kleur dan langs de buitenkant. Bij Reynaers Aluminium is alles aanwezig om perfect te matchen bij de stijl van je woning.

Duurzaamheid

Reynaers Aluminium is er zich van bewust dat ondernemingen een belangrijke rol spelen in de milieuzorg en besteedt hier dan ook veel aandacht aan. Als je kiest voor aluminium ramen van Reynaers kies je voor een duurzaam materiaal. Aluminium is namelijk voor 100% recycleerbaar.

Veiligheid

Een andere reden om voor aluminium te kiezen is de veiligheid die het materiaal biedt. De profielen en aanverwante systemen zijn inbraakwerend, brandwerend, rookwerend en zelfs kogelwerend beschikbaar. Daarom volgt Reynaers Aluminium van dichtbij elke technische ontwikkeling op vlak van veiligheid en worden de systemen steeds aangepast aan de internationaal geldende regels. Een extra pluspunt is dat deze veiligheidsopties geen limieten vormen bij de keuze van de stijl of kleur van je ramen.

Energie

Sinds het Kyotoprotocol is de aandacht voor het algemeen energieverbruik sterk toegenomen. Ook Reynaers Aluminium is begaan met het milieu en investeert tijd in het verbeteren van de energie-efficiëntie van je woning. Het resultaat is dat de nieuwste reeks profielen al anticipeert op de toekomstige Europese energieregelingen voor nieuwbouwwoningen of renovatieprojecten. Daarnaast is Reynaers pionier in oplossingen om luchtdicht te bouwen, passiefconstructies en toepassingen voor lage-energie woningen. Allemaal ingrepen die het energieverbruik doen afnemen en zeker een extra reden om voor aluminium te kiezen.

Prijs/Kwaliteit

Aluminium heeft een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. In tegenstelling tot wat vaak verteld wordt is aluminium niet noodzakelijk duurder dan andere materialen. Aluminium is een perfecte lange termijn investering. Reynaers Aluminium biedt systemen van hoge kwaliteit. Daarom wordt er tien jaar garantie op het aluminium en vijf jaar op de lak en accessoires geboden. De kwaliteit die Reynaers Aluminium levert wordt ook gewaarborgd door het netwerk van Reynaers Partners en Installers die instaan voor een professionele instalatie en begeleiding tijdens heel het proces.

Comfort

Comfort is een belangrijk aspect in een hedendaagse woning. Aluminium schrijnwerk zorgt mee voor je dagelijkse comfort. Aluminium vergt weinig onderhoud, beperkt de binnendringing van geluid en werkt isolerend.